Sisteme de parcare cu acces automatizat în 3 parcări din oraș

Primăria Bacău, prin Societatea de Servicii Publice Municipale, a achiziționat recent, 3 sisteme de parcare cu acces automatizat, ce au fost montate în parcările rapide de la Piața Centrală și Piața Sud și în parcarea publică din apropierea hotelului Moldova. 

În parcarea publică de lângă Hotel Moldova a fost introdusă, spre testare, opțiunea de 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥. În funcție de rentabilitatea investiției, sistemul de plată cu cardul va fi implementat ulterior și în celelalte două parcări prevăzute cu bariere.

Noile sisteme de parcare ce au înlocuit ghișeele cu operator, oferă un plus de confort conducătorilor auto. Aceștia vor putea achita taxa de parcare direct la casa automată și nu la operator, ca până acum. De asemenea, sistemul oferă conducătorilor auto posibilitatea de a vizualiza pe display, în timp real, numărul locurilor libere din parcare.

Cele două terminale de intrare (din parcarea de la Piața Centrală și din parcarea de la Piața Sud) sunt prevăzute cu bariere automate. Conducătorul auto va achita, la plecare, taxa de parcare la casa automată, folosind monede și/sau bancnote, aparatul fiind prevăzut și cu opțiunea de a elibera rest, în monede și/sau bancnote.

Posted in ACTIVITATI.