Iluminat festiv 2018

SSPM a montat anul acesta peste 1000 de ornamente în oraș. luminatul festiv a fost extins în mai multe zone, astfel, în sezonul sărbătorilor de iarnă 2018-2019, pe lângă arterele principale care sunt ornate an de an, au fost montate elemente de iluminat festiv și pe străzile: Războieni, Vasile Pârvan, Alecu Russo, Mioriței, Prelungirea Bradului, Vadul Bistriței, Aeroportului, Calea Moldovei, Electricienilor, Calea Bârladului, Stadionului, Aprodu Purice, Calea Romanului, Proiectantului. 

Luminile au fost aprinse de Ziua Naţională a României, când în Piața Tricolorului a avut loc şi un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă.

SSPM s-a ocupat de organizarea manifestărilor prilejuite de începutul sărbătorilor de iarnă. Au avut loc mai multe momente artistice, susţinute de tineri de la Şcoala Populară de Artă, Palatul Copiilor din Bacău şi de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu“ .

La ora 17.00 a avut loc aprinderea bradului de Crăciun şi a luminilor de sărbători. Pe scena amenajată în centrul oraşului au susţinut concerte Florin Vasilcă, artistul Guz din Republica Moldova, Connect-R şi Loredana.

 

Posted in ACTIVITATI.