A reînceput programul ” Clasa pregătitoare”

Programul ”Clasa pregătitoare”, în cadrul căruia vor fi reamenajate peste 50 săli de clasă, se derulează în această perioadă în școlile din municipiul Bacău. Pentru igienizarea și reamenajarea claselor, Primăria Bacău a alocat suma de 1.691.554,35 lei.

Pe lângă lucrările de igienizare, o parte din sălile de clasă vor fi dotate și cu mobilier nou, videoproiectoare, table magnetice , calculatoare, imprimante. În total, lucrările de igienizare și renovare vor fi efectuate în 23 de școli și licee din municipiu.

S.S.P.M.Bacău va efectua lucrări de igienizare și renovare în 20 săli de clasă de la : Școala Gimnazială „Miron Costin“, Școala Gimnazială „Mihai Drăgan“, Școala Gimnazială „Nr 10“, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“, Școala Gimnazială „Octavian Voicu“, și Școala Gimnazială „Dr. Alexandru Șafran“.

Programul ”Clasa pregătitoare” a fost lansat în 2017, când au fost renovate 55 săli de clasă. Pe lângă reparațiile curente, o parte din sălile de clasă au fost dotate și mobilier și videoproiectoare.

Posted in ACTIVITATI.