Lucrări de reparații și plombare străzi

În data de 26 martie 2018 a fost semnat contractul de lucrări, de întreținere a străzilor și parcărilor, între Municipiul Bacău și S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A., în valoare de un milion de lei, cu tot cu TVA., în baza căruia vor fi executate lucrări de întreținere, reparații și plombări pe 48 străzi din municipiu.

În cadrul contractului sunt prevăzute lucrări cu mixtură stocabilă și lucrări de întreținere cu mixtură la cald.

Lucrările se efectuează cu avizul Serviciului Poliției Rutiere, cu respectarea tuturor măsurilor, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. 

Potrivit contractului, lucrările de întreținere a străzilor, aleilor și parcărilor cu mixtură la cald sunt evaluate la 632 de mii de lei, lucrările de întreținere și plombare a străzilor, la 169 de mii de lei, iar lucrările de întreținere a suprafețelor carosabile și necarosabile, cu materialul pus la dispoziție de achizitor, la 39 de mii de lei.

Printre străzile care sunt în graficul de lucrări ale S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A, stabilit de Direcția Drumuri a Municipiului Bacău, se numără:  Alexandru Șafran, Chimiei, Bicaz, Bucegi, Henri Coandă, ș.a.

Posted in ACTIVITATI.