Acțiuni de deratizare in piețele din municipiul Bacău

În această perioadă, colegii noștri de la Serviciul D.D.D. efectuează acțiuni de deratizare in piețele din municipiul Bacău. Acțiunea se desfășoară în baza recomandărilor Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) cu privire la igienizarea halelor și a celorlalte spații, astfel încât comerciaţii să-şi expună în bune condiţii produsele specifice, căutate de băcăuani în perioada sărbătorilor pascale.

Substanța raticidă este plasată în stații de intoxicare, pentru a împiedica consumul accidental și otrăvirea animalelor de companie sau a altor animale care nu sunt specii țintă. Momela raticidă este plasată în apropierea locurilor infestate și de-a lungul zidurilor, în locurile unde rozătoarele au lăsat urme, în apropierea adăposturilor săpate în pământ, la colțuri etc. Substanța utilizată este avizata de Ministerul Sănătății- Comisia Națională a Produselor Biocide.

Acțiunile se vor desfasura dupa programul de mai jos:

  • 23. 03 – Piata Centrală
  • 26. 03. -Piața Sud
  • 27. 03.- Piața de GROSS, Bazar Milcov, Târgul de mașini

Echipa D.D.D. va efectua acțiunea de deratizare în afara intervalului in care se desfasoara activitățile comerciale, în funcție de programul fiecărei unități.

 

Posted in ACTIVITATI.