SSPM va prelua serviciile de administrare a drumurilor, străzilor, precum şi a cimitirelor

COMUNICAT:

SOCIETATEA DE SERVICII PUBLICE MUNICIPALE BACĂU va prelua serviciile publice de administrare a drumurilor, străzilor, precum și a cimitirelor din municipiul Bacău

În cadrul ședinței Consiliului Local Bacău din data de 14.11.2018 a fost aprobată atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a străzilor și cimitirelor din municipiu către Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău. SSPM va administra străzile, parcările publice și cimitirele aparținând Municipiului Bacău.

În urma aprobării atribuirii contractului de delegare prin concesiune, SSPM va executa lucrări de construire, modernizare și întreținere a străzilor și a drumurilor din municipiu, va întreține instalațiile de dirijare a circulației, semafoarele, indicatoarele și marcajele rutiere. În total, SSPM va administra 332 de străzi din Bacău.

De asemenea, SSPM va administra cele 18 parcări cu plată și parcările rezidențiale din oraș.

Ca urmare a delegării serviciilor de administrare a cimitirelor, SSPM va asigura serviciile de întreținere, amenajare, reparații curente, pază a cimitirelor din municipiul Bacău și va asigura prestarea activităților necesare înhumării, precum și conducerea activității administrative specifice.

SSPM va asigura administrarea serviciilor conform regulamentelor aprobate în ședința Consiliului Local. În calitate de concesionar, Municipiul Bacău a stabilit standardele de calitate pe care SSPM se obligă să le îndeplinească în urma delegării serviciilor.

S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. este o societate cu capital public, având ca unic actionar Municipiul Bacău, înființată prin Hotărârea Consiliului Local Bacău nr. 352 din 06.12.2016, cu scopul de a asigura creșterea eficienței și calității serviciilor publice.

S.C. SOCIETATEA DE SERVICII PUBLICE MUNICIPALE BACĂU S.A.

14.11.2018

Posted in ACTIVITATI.